Adventskalendrar att drömma om

Nu säljs adventskalendrar med trevligt innehåll från Body Shop med flera butiker. De är lockande, men jag har lyckats att avhålla mig från att önska eller köpa dem efter att övertalat mig själv att jag inte skulle använda allt som finns i dem. Men om jag skjuter allt förnuft åt sidan, kramar ur min plånbok och ger efter för mina impulser, så finns det två adventskalendrar jag gärna skulle vilja ha. Vilken tur att de inte säljs i Sverige!

Den första är från Jo Malone och innehåller cologner och krämer i företagets sköna dofter. Den började säljas häromdagen och sålde ut på bara någon dag, trots det saftiga priset!

JoMaloneAdvent.jpgFrån Liberty London kommer en fint designad adventskalender som innehåller åtråvärda produkter från flera olika märken som säljs i varuhuset. Så vacker den är! Och så roligt det vore att öppna de söta lådorna och få något helt nytt varje dag fram till jul! Hmm, den är inte slutsåld än…

LibertyAdventClosed.jpgLibertyAdventopen.jpg

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, krämer och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.