Sephora Nourishing hand cream

sephoranourishinghandcreamBland Sephoras produkter under eget märke finns en handkräm i en liten, behändig förpackning, lagom att ta med i handväskan. Den har också snäpp-lock, vilket alltid är att föredra vad gäller handkrämer.

Myskdoften kan dofta riktigt fräscht, som tvål och nytvättade kläder, och det är det som Sephora Nourishing hand cream luktar av, tillsammans med en aning lätt blomdoft.

När man smörjer in krämen sjunker den snabbt in i huden och kladdar inte. Det är bra! Den vårdande funktionen är OK, men inte jättebra. Huden känns någorlunda genomfuktad, men några torra problemområden blir inte bättre av att använda den. Den duger i alla fall för mig medan jag söker efter en ännu bättre handkräm.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i handkräm och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.