Biotherm Beurre de Lèvres

Designen på tuben liknar den på kroppskrämen Beurre Corporel, och Biotherms läppbalsam Beurre de Lèvres har samma lätta doft av citrus och smör, men ännu mer diskret, och jag gillar den.

wpid-DSC_0419.jpg

Tubens design är inte idealisk, men någorlunda användbar. (Jag föredrar stiftform, men tuben är åtminstone bättre än en burk där man måste peta med fingret.) Det känns aldrig som att jag får ett jämnt lager på läpparna medan jag smörjer, men å andra sidan känns läpparna väl vårdade efter användningen så det blir nog ett jämnt lager ändå.

wpid-DSC_0418.jpg

Ja, de vårdande egenskaperna är det bästa med Biotherms läppbalsam, och det är ju faktiskt det viktigaste. Just när man lagt på den tunna krämen känns den litet tjock och blank, men den ser bara bra ut, och den kladdar inte av sig på något annat. I flera timmar  efteråt känns läpparna mjuka och fina. Det är jag riktigt nöjd med.

 

 

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppbalsam och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.