Crabtree & Evelyn Tarocco Orange

Crabtree & Evelyn har en hel serie av produkter i doften Tarocco Orange: handkräm, lotion, body butter, till och med schampo och balsam. Det jag har provat är duschkrämen, och fastän jag tyckte att den var bra får den räcka för mig.

cetaroccoorangeshowerTarocco Orange har undertiteln Eucalyptus & Sage. Eukalyptus har jag aldrig varit förtjust i, men i den här varianten är den bara en del av hela doftkompositionen. Tillsammans med salvia hjälper den till att göra apelsindoften kryddig och litet bitter.

Jag älskar duschkrämer med citrusdofter – de känns så friska och hjälper mig att vakna till på morgonen. Vanligtvis brukar de vara sötare än Tarocco Orange är, vilket gör Crabtree & Evelyns doft till aningen mer unisex. Det är bra, och jag tycker om den som duschkräm, men skulle nog inte vilja ha den i någon annan form.

cetaroccoorangerange

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Crabtree & Evelyn Tarocco Orange

  1. Ping: Rituals Fortune Oil | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.