Maybelline Baby Lips Cherry Me

image

Utan Maybelline Cherry Me

image

Med Maybelline Cherry Me

Jag valde det rödaste av Maybellines färgade Baby Lips, nämligen Cherry Me med körsbärsdoft i en orange tub. Det är ju ett läppbalsam så det är inte meningen att det skall komma så mycket färg på läpparna, som synes.

Men man får ändå vara litet uppmärksam och hålla sig innanför läpparnas konturer när man applicerar stiftet, annars ser det ut som att man ätit hallonkräm och smaskat litet extra.

Jag är ju inte helt nöjd med kvaliteten på Baby Lips; de känns inte tillräckligt vårdande för läpparna för att få status som stapelvara hos mig. Men jag kommer att använda det jag har tills det är slut, och det kommer att passa bra just under de kommande soliga sommardagarna.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.