Nivea Waterproof Eye Make-Up Remover

Det är inte bara jag som har problem med att få bort BeneFits mascara They’re Real om kvällarna, det har jag hört från många håll. För att få bukt med den beslöt jag mig för att gå upp ett steg i styrka på makeup-remover, och köpte hem Nivea Waterproof Eye Make-Up Remover.

Detta är inte en vätska utan en rengöringsmjölk. Det tycker jag är mer svåranvänt än lättflytande rengöring, men jag är redo att ändra mig om jag blir överbevisad. Jag provade att lägga litet rengöring på en bomullsrundel, fördela den över ytan och så lägga bomullen mot ögat ett tag för att låta rengöringen verka. Jag gnuggade litet försiktigt – det var ju det hårda gnuggandet jag ville slippa – och fick bort en massa ögonskugga, men på fransarna satt det fortfarande mascara. Tråkigt! Trots upprepade försök fick jag inget bättre resultat än med min gamla favorit.

En annan gång prövade jag att lägga på rengöringsmjölken direkt runt ögat med fingrarna, och sedan torka bort den med en fuktad bomullsrundel. Det fungerade inte bättre, tyvärr, och kändes som en möjlig källa till spill och sveda i ögat. Nej tack!

Jag fortsätter mitt sökande efter något som biter på BeneFits mascara. Under tiden använder jag Nivea Waterproof Eye Make-Up Remover till något den är bra på: att ta bort läppstift. Då använder jag fingrarna för att smörja in läpparna, och torkar sedan bort allt med litet papper. Det funkar bra och var ju också något jag behövde hjälp med!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.