Uslu Airlines DAG

Ja, jag föll för hypen och köpte ett nagellack från samarbetet mellan svenska modehuset Dagmar och berlinmärket Uslu Airlines! Av de två färgerna var den rosa för varm och färggrann för mig, men den gröna såg supersnygg ut redan på promotion-bilderna och är ännu snyggare på riktigt.

imageLacket kändes litet tunt när jag målade på första lagret, men fördelade sig ändå jämnt på naglarna. Redan med andra lagret kändes det täckande och fint. Jag hade nog kunnat måla på ett tredje lager, men jag tyckte inte att det behövdes.

Nagellacket satt bra i ett par dagar, och sedan var det lätt att ta bort, så jag är nöjd med kvaliteten.

Under många år var jag skeptisk till att ha grönt på fingrarna (efter ett skimrande gulgrönt lack som fick det att se ut som att naglarna höll på att ruttna, BLÄ!). Men IsaDoras Turquoise Crush charmade mig förra året, och den ”smutsigt mintgröna” DAG är så vacker att hela jag känner mig elegant när jag har den på.

Den är en kall grågrön färg som ibland får mig att tänka på väggarna i ett slott eller färgnyanser på praktfulla tavlor från medeltiden.

imageMen mest av allt kände jag att det var MODE jag hade på fingrarna. Det enda jag har i klädväg från Dagmar är en kliande tröja, och jag gillar inte alla plagg de gör, men jag tyckte om att veta att det här var färgen som märkets mammor tycker symboliserar Dagmar. Ibland kändes det som att ha en hel modekollektion blänkande på fingerspetsarna. Och kolla så fin flaskan är! Ja, jag har verkligen gått på hypen, eller hur?! Men det känns bra. Nagellacket är snyggt och jag tycker om att bära det.

 

image

image

 

 

 

 

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Uslu Airlines DAG

  1. Jag älskar verkligen Dagmar men äger bara en klänning och jacka därifrån för märket är lite för dyrt för min ekonomi (om jag ska ha råd att köpa smink) men nagellacket ser ju riktigt tjusigt ut, designen på flaskan är ju to die for!

  2. Jennisbeauty skriver:

    Grymt snyggt lack! 😀

  3. Ping: Lyckad omgång med Mavala Matt Top Coat | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.