Lypsyl Hand Cream Silky & Soft

För några veckor sedan hittade jag Lypsyl Hand Cream i två varianter på en butikshylla. Nya handkrämer är alltid intressanta att prova, så jag köpte med mig den rosa tuben med undertiteln Silky & Soft, och lämnade den med Intensive Care till någon annan gång.

lypsylhandcreamEftersom vädret har varit milt har jag inte behövt underverk för torra händer, men har däremot små hudflisor som spricker upp alldeles intill naglarna. Det är faktiskt ingen av vinterns handkrämer som har fått bukt med de flisorna, och heller inte Lypsyl Hand Cream. Däremot lyckades den med att hålla huden på händerna tillräckligt mjuk och fin för att kännas bra i vardagslag. Krämen, som doftar litet plast-nötaktigt precis som det klassiska läppbalsamet, sjunker också snabbt in i händerna.

Ibland vill jag ju lyxa till det med dyra, väldoftande handkrämer, men däremellan duger Lypsyl Hand Cream Silky & Soft mycket väl.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i kroppsvård. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.