Biotherm Biosource Softening Exfoliating Cleansing Gel

biothermbiosourcecsofteningexfoliatingBiotherm har många, många rengöringsprodukter. Som tur är är de flesta bra, och jag har också lärt mig att sikta på förpackningarna som har grön färg och heter något med Biosource. Nu har jag dock provat en rengöringsgelé i en rosa förpackning, Biotherm Biosource softening exfoliating cleansing gel. Jag antar att den är ett syskon till Biotherm Biosource tonifying exfoliating cleansing gel, men i en variant för torr hy (vilket står på flaskan).

Jag har inte torr hy, men jag tyckte ändå litet bättre om den här produkten än den som inte är tillägnad torr hy. Båda har den litet underliga blandningen av vanlig rengöringsgelé med några skrubbkorn i, vilket jag egentligen tycker är onödigt. Då använder jag hellre två olika men specialiserade produkter.

Det är kanske eftersom den här i den rosa flaskan är för torr hy och litet mildare som jag tycker att den känns litet bättre att använda morgon och kväll flera dagar i sträck. Men som sagt, hellre en bra rengöring morgon och kväll och en extra peeling någon gång i veckan!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Biotherm Biosource Softening Exfoliating Cleansing Gel

  1. Ping: Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser | Style On File

  2. Ping: Clarins Gentle Foaming Cleanser With Tamarind & Purifying Micro Pearls | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.