IsaDora Purple Crush

image

Som sagt är jag förtjust i IsaDoras Sugar Crush-serie, nagellack med struktur, och har skaffat flera av dem. Några i serien har bara smått glitter och har gjort mig besvikna, men Purple Crush är en av de bäst, med blandat stort och smått glitter i samma färg som själva lacket. Och den färgen är en silver-lila i en nyans som jag gillar.

image

_____________________________ _____________________________

Jag har som vanligt målat på underlack, ett tjockt lager av Purple Crush och sedan inget överlack. Det ger den skrovliga strukturen och ett fint blänk på nagellacket som jag tycker om.

image

Även färgen Metal Crush har en viss purpurnyans, men litet uppblandad med rosa och koppar och inte lika distinkt lila som den här.  De är tillräckligt olika för att jag skall vara glad att jag har båda!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till IsaDora Purple Crush

  1. Pingback: Favoriter i oktober | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.