Björk & Berries Green & Clean Spa Treatment

bjork_berries_greencleanspabodywashMed björk och gurka har Björk & Berries doftsatt serien med namnet Green & Clean Spa Treatment. Jag brukar inte tycka om gurka som ingrediens, för att dofterna den ingår i brukar lukta alltför ”vattnigt”. Det är helt enkelt inte min favorittyp av dofter, men jag vet att många andra uppskattar den familjen av dofter. Men i den här varianten är gurkan och björken bara en svag doft av natur, inte alls vattnig.

Den body lotion som hör till serien doftar litet tråkigt, så den kommer jag nog inte att skaffa igen. Däremot tycker jag mycket om duschkrämen, Pure Nature Body Wash. Doften är litet syrlig och frisk, diskret men uppiggande. Den kommer jag att köpa många gånger igen.

bjork_berries_greencleanspa

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i dofter, krämer, kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.