La Roche-Posay Effaclar Duo

effaclarduoNär jag skulle köpa en ny tub av Effaclar K var den slut i butiken. Där stod däremot en rad med Effaclar Duo. Eftersom jag har hört gott även om den produkten tog jag mig för att pröva den istället.

När jag ser efter på La Roche-Posays hemsida beskriver de Effaclar Duo som ännu mer effektiv än Effaclar K. Det verkar mycket möjligt. Det är intrycket jag också har fått efter några veckors användning.

Jag får ju här och där stora acnecystor under huden som är svårbehandlade. Om jag stryker en liten klick av den lättflytande krämen på problemområdet, är det som att den lyckas dämpa hudens rödhet och se till att bulan inte erupterar. Bra! Ännu mindre acneprickar i begynnelsestadiet kan skrämmas bort på några dagar.

Det har hänt att området jag har behandlat har känts litet fnasigt efter ett tag, men det har aldrig blivit så intensivt torrt att det har varit obehagligt.

La Roche-Posay Effaclar Duo fungerar bättre mot min acne än något annat jag har provat, så jag kommer att fortsätta använda den pålitliga lilla krämtuben och köpa fler när den är tom.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till La Roche-Posay Effaclar Duo

  1. Pingback: La Roche-Posay Effaclar K | Style On File

  2. Pingback: Hudvård på vintern | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.