Decléor Aroma Cleanse

decleoraromacleanseDet var för bra för att vara sant. Efter att ha varit min favorit-rengöring i flera år, slutade Decléor att tillverka sin Foaming Cleanser. Den ersättare som jag blev föreslagen har också Aroma Cleanse i sitt namn, men dess fulla namn är 3 in 1 Hydra-radiance smoothing & cleansing mousse.

Jag har använt den nya Aroma Cleanse morgon och kväll i några veckor nu. Den känns OK, men jag är ändå inte övertygad. När jag sköljer av den känns huden ”squeaky clean”, som att den rengjort i överkant. Det vill jag ju inte! Det var det jag gillade med den tidigare formulan på Decléor Foaming Cleanser: att den rengjorde min hy utan att torka ut den. Just nu ser huden i mitt ansikte litet tråkig och slapp ut, och jag tror att min nya Decléor-cleanser kan ha sin del i det.

Men det allra värsta med omformuleringen är nog att Decléor har förändrat doften på krämen! Förr luktade den underbart av vårblommor, och jag blev glad både morgon och kväll när jag använde den. Den nya krämen doftar också rent och litet blommigt, men inte alls lika ljuvligt och uppiggande.

Jag kommer att använda förpackningen tills den tar slut, men sedan kommer jag att leta efter en ny rengöringskräm för mitt ansikte.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Decléor Aroma Cleanse

  1. Pingback: Decléor Foaming Cleanser | Style On File

  2. Pingback: Decléor Aroma Cleanse Essential cleansing milk | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.