bliss spa fat girl slim cream

Bliss spa har flera produkter med det skämtsamma samlingsnamnet fat girl slim, ja, faktiskt ett helt kit med scrub, massageborste och två olika krämer som skall hjälpa en att slåss mot celluliterna. Jag använder aldrig scrub och skulle nog glömma bort borsten, så jag nöjde mig med att prova den ena av krämerna, och började använda den två gånger dagligen som rekommenderas på förpackningen.

blissfatgirlslimkit

En del slimningskrämer har ingredienser som genast får huden att kännas uppstramad. Det gör mig oftast skeptisk, som om det vore iblandat i brist på verklig effekt. Fat girl slim har inte den effekten, vilket konstigt nog gjorde mig skeptisk till en början tills jag kom på att mina förväntningar var upp och ned. Jag vill ju hellre ha resultat på längre sikt än två minuter efter insmörjning!

Men man vill ju känna någon liten direkt effekt ändå. Det gör fat girl slim genom att dofta mint (eller litet som fluor faktiskt), vilket också får det att pirra litet i huden där man gnidit in den.

blissfatgirlslimEfter några veckors användning märkte jag inte att själva huden skulle blivit uppstramad, snarare tvärtom eftersom jag tränat en hel del och musklerna under blivit fastare utan att huden hängt med lika snabbt. Det är spänsten i huden jag är mest intresserad av, och med ett namn som fat girl slim och några halvkvädna löften på burken räknade jag med åtminstone litet av det. Men fat girl slim lovar först och främst att jaga undan (känslan av) celluliter, och när jag kände efter så var det faktiskt det som hade hänt. Mina knottriga partier kändes mycket slätare än tidigare. Trevligt!

Nu har jag ju provat den här krämen under en kall vinter, en period då min hud kan bli riktigt torr och ömtålig på känsliga ställen, och då vill jag ha tjocka krämer som håller de ställena mjuka. För det har inte fat girl slim cream varit lika bra, men å andra sidan har den visat sig kunna skrämma bort mina celluliter under de omständigheter som får dem att kännas som värst. Det är ju faktiskt bra!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i krämer, kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.