Estée Lauder Black Midnight

image

Färgen Black Midnight från Estée Lauder är så nära svart som namnet antyder. Men nagellacket är en mörk, mörk brunröd nyans som ser läcker ut på naglarna. Under många ljusförhållanden kan det se kolsvart ut, men oftast skymtar det röda som ett djup i färgen.

Det helsvarta lacket Jugend Black som jag hade på fingernaglarna tröttnade jag ju på ganska snart. Black Midnight behöver jag inte dekorera med andra färger för att känna mig nöjd med.

image

Tyvärr börjar färgen flaga ganska snart. Det syns ju tyvärr ganska mycket, även om jag fyller i med mer av lacket. Men jag är ändå nöjd med finishen i ett par dagar, så jag plockar fram Black Midnight då och då under vintern och låter mina fingrar bli riktigt vampiga.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.