Senaste veckans skörd

Ännu fler reafynd! OK, Rosewater lotion från Crabtree & Evelyn var inte på rea, men den får komma med ändå. Moschino I Love Love berättade jag om häromdagen, och REN-masken har jag längtat efter att köpa en ny av.

image

Efter varje nyår verkar det säljas ut body lotions från Clean på rea. Jag har aldrig fallit för någon Clean-parfym – jag tycker att de är litet tråkiga och intetsägande. Men de här krämerna borde nog fungera fint tillsammans med någon av mina andra dofter. (Jag har redan hunnit prova Cotton T-shirt-krämen och den känns bra!)

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i dofter, hudvård, krämer, kroppsvård, parfymer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s