SACHAJUAN Silver Conditioner

Likt många andra kvinnor färgar jag mitt hår, hos en skicklig kvinna som ger mig rätt nyans. Tack för det! Nu har jag en ljus färg, en som till och med är litet ljusare än när jag var yngre.

sachajuan_silver_conditionerDe första veckorna efter färgningen brukar jag använda silverschampo och silverbalsam för att inte riskera att håret får fula toner av gult. Det märke som min duktiga frisör rekommenderade fungerade mot missfärgning men gjorde mitt hår torrt, tyvärr.

Den här gången har jag istället provat ett annat balsam, Silver Conditioner från SachaJuan, och är mycket nöjdare! Håret är fortfarande gyllenbrunt, och också mjukt och följsamt, inte alls lika uttorkat som det blev av den andra balsam-sorten.

Silver Conditioner har en rätt så stark och söt doft, men den doft som stannar kvar i håret är inte så farlig utan helt OK. Jag kommer att fortsätta att använda produkter från SachaJuan när jag har nyfärgat hår.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hårvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.