Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel

Jag har blandhy, till största delen jämn och fin men med blanka partier i pannan och på näsan, och utbrott av acne då och då. det är viktigt för mig att ha en bra rengöringsprodukt, en som gör ordentligt rent men utan att vara så stark att huden känns torr och stram efteråt.

I många år har jag använt en kräm från Decléor. Nu har jag provat en rengöringsgelé från Eucerin i några veckor, Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel. Den är oparfymerad, lätt att portionera ut och använda och lätt att skölja bort. Om jag inte tar på hudkräm inom någon minut efter att jag har tvättat ansiktet med DermatoCLEAN så känns hyn stram och litet torr, men det gör den även när jag använder andra rengöringskrämer.

Det känns som att Eucerins rengöringsgelé gör min hy ren utan att torka ut den i onödan. Till det låga priset är Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleanser dessutom ett riktigt fynd.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.