Sephora!!!

Nuuu har jag varit på det nyöppnade Sephora i Täby Centrum, tillsammans med en lika hängiven kollega och en massa nyfikna flickor och kvinnor. Jag strosade längs butikens ena långsida, kastade blickar åt höger och vänster, men drogs in i hörnet intill kassorna varifrån det skimrade som en skattkista.

image

Hylla efter hylla med färgkoordinerade body butters, lotions och duschkrämer i regnbågens färger. Jag sniffade på fina dofter av blommor och blåbär – och så upptäckte jag nästa grupp av likadana hyllor, skimrande av flaskor och burkar doftande av vanilj, karamell och choklad! Jag är barnsligt förtjust i att lukta som godis, men jag hade ju lovat mig själv att inte köpa fler body lotions förrän jag gjort slut på två av de tre jag har hemma! Se nedan hur det gick…

BeneFit

BeneFit

BeneFit är ett märke med kul produkter i snygga förpackningar. Idag hittade jag inget för mig där, men jag är glad att de finns i Sverige nu.

Förresten såldes även Urban Decays senaste och mycket eftertraktade palett Naked 2, men ännu så länge inga andra Urban Decay-produkter. I övrigt fanns många av de vanliga märkena att välja på: Dior, Chanel, YSL, Sisley med flera för både make up, hudvård, hårvård och parfymer.

Mitt specialintresse är läppstift, så jag tittade noggrant på de många läppstiften och läppglansen i Sephoras eget märke. Tyvärr tyckte jag att färgmarkeringen på de smala förpackningarna ofta var missvisande, och hittade heller ingen färg som passade mig. Jag hittade några snygga färger och konsistenser i serien med mer konventionella förpackningar, men köpte inget den här gången trots det tilltalande låga priset.

Läppstift och läppglans från Sephoras eget märke

Läppstift och läppglans från Sephoras eget märke

Där fanns olika nagellacksmärken, men jag blev mest intresserad av Sephoras egen variant. Det berodde dels på att de är så behändigt små (det känns bättre att köpa och prova nya färger när man vet att man har en chans att göra slut på flaskan) och för att de fanns i så många härliga färger.

Nagellack från Sephoras eget märke

Nagellack från Sephoras eget märke

Och detta är vad jag fick med mig hem! Jag har velat ha Skyfall-setet med fyra snygga nagellack, och var glad när jag hittade det i en hylla. Jag lyckades begränsa mig till två krämer (Caramel och Vanilla) och en body butter i Chocolate. Det mörkt, mörkt vinröda läppstiftet från Make Up Forever var precis vad jag letade efter till den kommande julfesten. Det ena nagellacket var en gåva från Sephora, som man får om man kommer ihåg att bli deras vän på FaceBook och ta med den voucher man får. Tack, Sephora, vi ses nog fler gånger!

Dagens fångst!

Dagens fångst!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i ögonpennor, ögonskuggor, dofter, hårvård, hetsshopping, hudvård, krämer, kroppsvård, läppstift, makeup, nagellack, parfymer och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sephora!!!

  1. Pingback: OPI The World Is Not Enough | Style On File

  2. Pingback: Sephora kommer till Stockholm! | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.