Sephora kommer till Stockholm!

Kan det vara sant? Jo, det är det! Efter många års intensiva aftonböner i tusentals flickrum kommer Sephora att öppna en butik i Sverige. Tyvärr inte mitt i Stockholms city, vilket skulle varit enklast för de flesta som bor i Stockholmsområdet, utan i Täby Centrum i oktober 2012, och i Nacka Forum våren 2013. Båda ställen utgör en liten omväg för de flesta, men jag är säker på att makeup-suktande kvinnor och män kommer att vallfärda till de båda Sephora-butikerna när de öppnar, och säkert ge ett uppsving åt butikerna i närheten också.

Visst finns det andra butiker med intressanta kosmetik-märken, men det är något speciellt med Sephora, en kedja helt dedikerad till skönhet. Och det jag mest hoppas på är förstås att de skall sälja några märken som inte säljs någon annanstans i Sverige just nu. Sephora har sitt eget märke, som är ganska uppskattat. Hur stor kommer butiken att bli, och hur många andra märken kommer de att ha med sig?
Några riktigt bra märken som har sålts i Sverige tidigare som jag bleve glad om de kom tillbaka, är Stila, NARS och Urban Decay. Det är faktiskt dem jag längtar efter mest (särskilt om Stila återuppväckte sina fina förpackningar med söta tecknade flickor). Andra märken jag är intresserad av är Hourglass, Bobbi Brown, Ellis Faas, LORAC, Make Up Forever och förstås Illamasqua.


Om några månader får vi se vad som finns i Sveriges första Sephora. Jag är så nyfiken! Vilka märken önskar ni att ni hittar i butiken?

Uppdaterat: Nu har det kommit ut att butiken i Täby Centrum öppnar den 25 oktober, och att de kommer att föra makeup-märkena Make Up For Ever, Benefit, Nails Inc, Frontcover och sitt eget Sephora-märke, samt några andra hår- och hudvårdsserier som inte funnits i Sverige tidigare. Jag och mina vänner hänger på låset!

Uppdaterat igen: Nu har jag varit där!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i ögonpennor, ögonskuggor, dofter, hetsshopping, hudvård, krämer, läppstift, makeup, nagellack, parfymer. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Sephora kommer till Stockholm!

 1. Charlie skriver:

  Det blir en riktig högtidsstund när de öppnar. Som julafton redan i oktober. 🙂
  Ser mest framemot att få botanisera i deras egna linje Sephora Collection. Har där plockat upp många fina saker. Hoppas även att Bobbi Brown hittar tillbaka till Sverige via Sephorabutiken.

 2. Bokomaten skriver:

  Jag misstänker att det blir samma utbud som i nyöppnade butiken i Köpenhamn (som ska få ytterligare en butik i höst!). Då blir det bl a Sephoras eget (förstås) men inte allt de erbjuder i USA tyvärr. Blev lite besviken på att de inte ens hade allt sitt egna.. Men mycket nog förstås.:) Sedan har de MUF och Benefin, men inte Stila, UD el Bobby B. El jo, konstigt nog har de UDs Naked 2, men bara den från UD. Också det vanliga förstås.:) Parfym, high end-märkena osv. Så inte allt man kan önska, men en hel del ändå.

  • styleonfile skriver:

   Tack för den rapporten, Bokomaten! Ja, det låter ju troligt att det blir ett liknande sortiment i Stockholmsbutiken. Om de håller koll på vilka produkter och märken som är mest efterfrågade av kunderna, så kan man ju hoppas att de utökar efter ett tag!

 3. Bokomaten skriver:

  Ja!! Hoppas på det! Älskar Stila, Nars och UD… Fast än så länge får man ju känna sig lite exklusiv då när man köper det utomlands el på nätet.:) Kul att kunna testa ”hands on” dock.

 4. Nicole skriver:

  Jag måste åka till Stockholm när det öppnar!! 🙂

 5. Ping: NARS Andy Warhol Collection oktober 2012 | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s