Nu blommar det!

image
Utan att vara särskilt intresserad av skor, håller jag ändå utkik efter ovanligt fina par. I synnerhet är det ju lätt att slå till på lätta sommarskor – de är lätta att prova om man inte har strumpor och intrikata kängsnörningar, och de kostar sällan lika mycket som vinterskor och stövlar. Förra året såg jag de här vita skorna med utskurna blomdekorationer på. Så söta de var, och dessutom riktigt bekväma! Jag lade på minnet att sova på saken och komma igen senare om jag verkligen ville ha dem.

Några veckor senare såg jag skorna igen på vårrean, med några hundralappar avdragna på priset. Så konstigt att de inte redan var slutsålda – men så bra för mig! Skorna sluter om fötterna väl, och den lilla klacken är av en så lagom höjd att skorna är väldigt bekväma att gå i. Första gången de blev grå av regn blev jag orolig, men när skinnet torkat var de lika vita igen och hade inte fått några ränder av vätan. Jag är förstås litet rädd för fläckar, men annars hoppar jag ofta i det här paret när jag både vill gå långt och se fin ut.

image

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i skor och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu blommar det!

  1. Pingback: Stilövning | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.