Nivea Gentle Eye Make-up Remover

Genom åren har jag provat olika borttagningsmedel för ögonmakeup. Det finns produkter jag gillar hos Clinique och Helena Rubinstein, men det är en fördel att kunna hitta en väl fungerande remover till ett billigt pris i sin närmaste butik.

Det finns olika varianter på Niveas ögonmakeupborttagning, med namn som Extra Gentle Eye Make-up Remover och Gentle Waterproof Eye Make-up Remover. Någon av dem har konsistensen av en lättflytande kräm, men jag föredrar den som är en lättflytande vätska och bara heter Gentle Eye Make-up Remover. Jag använder inte vattenfast mascara, så den räcker gott åt mig. Jag trycker försiktigt ut en skvätt remover på en vikt bomullsrundel och trycker rundeln mot ögonlocket i några sekunder, ett öga i taget. Eftersom removern är så billig kan jag i gengäld vara generös med antalet rundlar och duttningar mot ögat tills all färg är borta. Ögat och huden runtomkring har heller inte reagerat negativt på removern.

Då och då använder jag andra produkter, till exempel Helena Rubinsteins All Mascaras Eye Makeup Remover, men jag återkommer alltid till Nivea, eftersom den är pålitlig, billig och lätt att få tag i.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård, makeup och märktes , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nivea Gentle Eye Make-up Remover

  1. Pingback: BeneFit They’re Real! mascara | Style On File

  2. Pingback: Nivea Waterproof Eye Make-Up Remover | Style On File

  3. Pingback: Clinique High Impact Mascara | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.