Chanel Blizzard glossimer

I över tio år har Chanels serie med läppglans, kallade glossimer eller Lèvres Scintillantes, varit uppskattade för sin höga kvalitet. De finns i varianter med mer eller mindre skimmer, i ett flertal smickrande nyanser med högglansig yta. De ger en tydlig och jämn färg på läpparna, men är inte heltäckande. När man dricker från ett glas eller en mugg lämnar en glossimer litet färg efter sig, men det finns färg kvar på läpparna. Efter någon timme börjar litet färg flyta ut utanför läpparna, så man får se till att bättra på konturen, men på det stora hela är kvaliteten på glossimers hög.

På senare år har Chanel lanserat andra läppglans-serier med mer pigment och annan konsistens, men glossimers fyller sin nisch, och kommer förhoppningsvis att finnas kvar länge än. Då och då kommer det nya glossimer-färger, en del av dem i begränsad upplaga tillsammans med säsongens makeup-kollektion. En färg som har funnits kvar hela tiden är Blizzard, som är använd och älskad av många.

Det är svårt att beskriva färgen, för den är fascinerande blandning av många nyanser. Det närmaste jag kan komma är att den är en honungsskimrande mellanrosa med guldskimmer, som varken är varm eller kall. Det gör att den passar bra på så gott som vem som helst, oavsett vilken naturlig nyans man har på ansiktshyn och läpparna. Med Blizzard glossimer ser man ut som en professionell yrkeskvinna beredd att hantera vad som helst. Men Blizzard passar både till blommiga sommarklänningar och välsittande kritstreckskavajer. Ett vackert leende är aldrig fel!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppstift, makeup och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Chanel Blizzard glossimer

  1. Ping: Chanel Rouge Coco Gloss Amarena | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s