Frédéric Malles parfymer på COW Parfymeri Stockholm

Det var en glad överraskning att höra att COW Parfymeri, som redan förser Stockholm och Sverige med spännande nischparfymer, nu börjar sälja Editions de Parfums Frédéric Malle. Under detta märke får begåvade parfymörer skapa dofter med personligheter. Bland deras ovanliga parfymer måste man kanske leta länge innan man hittar en som passar ens näsa, men då har man å andra sidan hittat något som luktar unikt, utvecklar sig, förvånar och glädjer näsan djupare än en simpel kändisparfym.

På COW:s disk står knappt tjugo parfymer i sina enkla, sköna flaskor. Hur skall man kunna hitta sin favorit bland dem? Även om man länge har längtat efter att få prova omtalade dofter som Lys Méditerranée, Iris Poudre och Lipstick Rose, blir näsan förvirrad om man försöker sniffa sig igenom dem alla. Men de engagerade och kunniga expediterna på COW är då till stor hjälp med att hitta de parfymer som skulle kunna passa din smak. Jag har hittat den jag vill ha – en av dem i alla fall! Det finns många kvar att pröva och älska.  En del dofter finns också i form av lotion och rumsdofter. Det är bäst att planera in många återbesök till COW.

Länk till COW Parfymeri

Länk till Frédéric Malle

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, parfymer och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Frédéric Malles parfymer på COW Parfymeri Stockholm

 1. Hermia skriver:

  Idag handlade jag onödigt dyrt och onödigt starkt doftande grejer från Body Shop – borde sparat pengarna till en parfym istället! Vid mitt nästa besök i storstaden hoppas jag på att hitta igen Cow, för att sniffa runt. Bra du påminde mig. Och så blir jag nyfiken på dofterna du nämner och som jag aldrig hört talas om, är fortfarande väldigt my novis på området..

  • styleonfile skriver:

   Man behöver Body Shop-krämer också! Jag har förresten ditt besök på Björk & Berries i tankarna när jag använder krämerna jag köpte häromveckan. 🙂

   NK har många spännande parfymer, och COW ligger bara något kvarter därifrån! Tyvärr har de inte lika generösa öppettider som NK. Jag hoppas du hinner dit någon lördag och hittar någon doft du älskar!

 2. Hermia skriver:

  Jag har varit på Cow! Vilket fint parfymeri och vilken entusiastisk, trevlig och kunnig personal! Det var fint sniffa på fler dofter från Etra (Etro?), L’Artisan har jag inte ens sett tidigare, bara läst om hos dig och Glamourbibliotekaren, och så fick jag en liten visning av nyheten du skriver om här. Jag gick tomhänt därifrån men rik och lycklig av all väldoft. Jag ”shoppade” överhuvudtaget mest med ögonen, beundrade sköna tyger, snitt och stilren design. En riktigt trevlig Stockholmstur.

  • styleonfile skriver:

   Vad bra att du hann till Cow och blev så väl omhändertagen! Det är svårt att välja ut något att köpa så där på stört; dels blir man överväldigad av utbudet, dels behöver man ju några timmar på sig att känna om parfymen verkligen passar en. Men man kan få några idéer och kanske komma tillbaka en annan gång, ifall det var någon av dofterna som fastnade i minnet. 😉
   Kul att höra att din Stockholmshelg var lyckad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.