Helena Rubinstein Wanted Rouge

Helena Rubinstein var länge mitt favoritmärke för såväl hudvård som makeup. De hade många vackra och användbara läppstift, men som alla andra märken förändrar och de och byter ut sina produkter då och då. Efter några säsonger som inte bjöd på något speciellt bra för läpparna, kom även Helena Rubinstein med en ny linje av läppstift av bättre kvalitet 2010. I serien Wanted Rouge finns många snygga färger, och konsistensen och hållbarheten på läppstiften är toppen. Det går lätt att måla läpparna jämnt och snyggt, och de känns mjuka och fina även efter några timmar när färgen har skavts av litet.

Färgen fördelar sig jämnt och väl, och lägger sig så tätt intill huden att det inte ser påmålat ut (förutom då att färgen kanske är knallröd eller så). Den är täckande, men har ändå en glossighet som gör läpparna blanka som om de hade läppglans. Det skimrande lavendelrosa läppstiftet 007 tempt har inte bara skimmer utan litet glitter, så att den påminner om MACs klassiska läppglans Nico.

Det enda problemet jag ser med läppstiftet är att det efter några timmar flyttat sig litet utanför läpparnas konturer, och speciellt lagt sig i de små rynkorna som många av oss har längs munnen. Det gäller bara att vara uppmärksam på det och stryka bort färgen innan någon märker det! I övrigt innehåller Helena Rubinsteins läppstiftsserie Wanted Rouge snygga färger med bra fuktgivande egenskaper som känns sköna på läpparna. Och de företräds av evigt unga och vackra Demi Moore! Bara det räcker för att få mig att måla mina läppar rosaröda (i t.ex 010 intrigue eller 103 arouse) och le outgrundligt mot kameran.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppstift, makeup och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Helena Rubinstein Wanted Rouge

  1. Ping: Höstens nya läppstift | Style On File

  2. Ping: Min skönhetsbokhylla | Style On File

  3. Ping: Favoriter i mars | Style On File

  4. Ping: NARS Audacious Audrey | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.